Tuesday, April 22, 2014

no 100

hari ini hati saya baik,,, walau tadi bos called nak cash flow siap untuk hantar kat HQ.


saya tak byk follower .... ada 99 org. ... tak banyak cerita.... tak banyak benda yg nak diceritakan.. malah tak glamer pun :):)

since 2008 i had started my blog.... I so eagerly. But now.... hahahhaa I can count with finger, how many entries in a year:):)


so... who's the follower no 100 will be received special gift from me mother of two ( well technically mother of three)...



good luck!!!!









*********************************

nak smbg mengular :):):)

Friday, April 18, 2014

Certainty


That was my first time to Saudi.
First time me and my daughters performed Umrah.
Alhamdulllilah.. my journey to Mekah & Madinah was smoth... except that I missed my Tawaf Widak.

When I was in Masjidil Haram and Madinah. Its strange experiences everytime after solah there is solah for jenazah which i think it just to us for remembering the death. OO ok I was mistake.. there was a real jenazah queue for solah jenazah.... every time after solah fardu. 





"Dan Allah tidak akan melambatkan kematian seseorang apabila sampai ajalnya, dan Allah Amat Mendalam PengetahuanNya mengenai segala yang kamu kerjakan".

Surah Al-Munafiqun: Ayat 11

"Dimana jua kamu berada, kematian pasti menemui kamu, walaupun kamu berada di dalam benteng yang tinggi dan kukuh."


Surah An nisa' : Ayat 78


 



jenazah yang berbaris  dibariskan untuk di sembahyangkan 






*********************
shiela
(waktu mengular)
opis depan ioi mall

Thursday, April 17, 2014

new chapter

photo taken when we were in Jeddah.

I miss to write..but no idea and time.





zam-zam alakadar...  tokmok tak dapat visual.. harap maklum






****************************
shiela hassan
pejabat depan ioi mall 

Saturday, March 8, 2014

scared


The world is talking about the MH370 flight Malaysia Airlines from KLIA to Beijing International Airport which has been crashed into the ocean ( at this moment what I heard from Awani's News)

ok.,, in about a few days me and my daughters will be travelling to KSA.

me.. alone with two kids and one infant.

For almost  3 years ++ I am not into long haul flight anymore since we left Dubai back in 2010.

I am so so scary.. deeply emotion disturbed with this sad news...



MAY ALLAH EASE MY JOURNEY SHOWER WITH HIS MERCY TO BAITULLAH







****************************
pray for us Jazakallah khair...

Thursday, March 6, 2014

The abandoned Blog



I miss you my blog.

Long time i'm not writing anything here. Hiatus .... :):)

To many thing to write...

1. Alhamdullilah finally I finished my study. Insyaallah I'll be received my scroll this coming May.

Bachelor of Construction Management (H)


2. Me and my daughters will be travelling to Jeddah next Thursday ...to see our beloved person. Insyaallah we also will be performing Umrah. 


Photo: macam nie boleh abg aji...nampak macam makjah ker kakjah...
macam mak jah ker kak jah????


3. My little teddy bear Miss Noortaneea Sabrina has turned to One year last Saturday.... How's time flies so fast....

Photo: Mommy's teddy bear, after 365 days..... xoxo
the family's teddy bear:):):)



4. After a few interviewed ( 8 times exactly) alhamdullilah.. I got new job with Water Treatment Plant company. Hopefully I can performed well and they will be liked me as well.

ok.... dah bleh planned nak beli handbag apa :):):):):)

5. The thing that I never work for it but I always want it for the whole of my life..... guess what?????


wanna know?????



scroll down pleasee....








down...







down...........





tadaaa.....................








*********************************************
that's all folks ... see you next time!!!!

Monday, January 6, 2014

Lebat



Lebatnya hujan turun..
Tapi tak selebat hujan yang turun dalam hati ini...
Sejuk.. dan membeku..
Bagai tiada tarian gelisah



Ms. Hassan Noor 6th January 2014







*******************************
and it was hurt....

Thursday, January 2, 2014

new year resolutions



selamat happy new year...

dah nak sebulan tak jenguk blog.. fuh..fuh.. buang habuk.

banyak perkara yang berlaku tahun lepas..

Sekejap saja masa berlalu... last year at this time I was counted the day were little creature will be delivered to this world. Hadiah yang paling manis bila Allah kurniakan Noortaneea Sabrina pada kami sekeluarga.

Dan banyak jugak azam2 last year yang tak dapat nak achieved . Antaranya nak kurus... huhuhuhu


SO this year inilah azam saya.

1. Nak kerja full time semula agar dapat menyumbang kepada keperluan keluarga dan tidak membebankan orang lain

.

2. Nak pergi buat umrah agar saya kembali ke jalan yang diredhai Allah


3. Menjadi mommy yang baik kepada anak perempuan saya.


4. Menjadi isteri yang penyabar dan menerima seadanya di atas apa yang terjadi dan akan terjadi.


5. Nak bayar segala hutang-hutang.


6. Berusaha agar online perniagaan di terima dan disukai oleh orang.


7. Nak kuruskan badan sampai jadik macam Nurfazura.






dan.. tahun ini juga saya menantikan ijazah yang sekian lama diidamkan.. Alhamdullilah... Saya sudah habis further study... My konvo tentatively this coming April.




yehhaaaaaaaaaa....!!!!!!!!!!!!












*******************************
sekian saja.. wabilahi taufik walhidayah.. wassalamualaikum warahmatullah.... see u next time