Thursday, January 3, 2013

Schedule C-Section


ok. finally confirmed this time i had no choice but to deliver through c-section again. but why doc..why???

the main reason because i already had multiple c-section before .

when i was delivered to big angel (10 years ago) it was emergency c-section whereby slow progress of pelvic (narrow pelvic) and it's took me 24hrs in labour pain for 4cm opening.

and soon to be big sister (little angel) it was like the story of- unfortunate- event- c-section because of breech position.

so this time insyaallah... pn. doc dah mengeluarkan surat rasmi kepada abg aji tarikh hari kelahiran our little potato bun pada 22/2/2013...itupun setelah tuan punyer blog mintak excused extend 4 hari huhuhuhuh... bukan pasal tarikh keramat or so what.. but for abg aji to request his exit entry from KSA.

but the good thing is I can prepare mentally and physically +++ RM to face this hard time.  menjadi seperti seekor kodok yg tengah di operation wasn't bad at all kan... huahauhauhau.....tolongggg nak nangis rasanya. 





beginilah kekdah-kekdah cara2 experiment itu dilakukan ala... tak sakit huahauhauhauhu tolongggg takuttt







*****************************
ada masa lagi nak makan sedap-sedap...:):)

6 comments:

4 Kay-E said...

Semoga selamat semuanya ye :)
In sya Allah...
Mesti tak sabar nak tunggu little baby kuar :)

WaNNi said...

salam, lama tak jengok blog ni. tak lama lagi jadi mother of three pulak ye. tahniah. semoga selamat semuanya.

m.u.l.a.n said...

take care & moga selamat semuanya...

Mother of Two said...

kak ita,
makasih..tak sabar sgt sebab dah macam lori bawak kontena hihihi

wanni,
iyerlah..wani pun dah lama tak update blog.makasih..wani n family sihat?

kak mulan,
bila teman hubby menyelam kat bangi mehlah dtg jenguk kita kat spital nanti:)

Nur Misnan said...

Semoga semuanya selamat dan berjalan dengan lancar... INsyaAllah

Mother of Two said...

kak nur,

makasih..kak nur sihat?